Grønnere hverdag

Klar har en vision og leveregler

Vi har opstillet vores egen vision og vores egne leveregler, fordi vi ønsker, at Klar-serien skal være mere end “bare” et rengøringsprodukt. Vi ønsker at gøre en forskel, både på hylden i supermarkedet og hjemme hos forbrugerne.

Klar har en vision

Klar har en vision – Vi ønsker at inspirere til handling og alle vores produkter har potentiale til at blive et symbol på noget større end os selv, fordi vi alle kan gøre en forskel med vores hverdagsvaner. Lidt hver dag. Vi skal foretage de gode og kloge valg, og indtænke helheden i alt hvad vi gør. Enhver beslutning skal være baseret på, hvordan den påvirker indeklimaet, vores kroppe og miljøet. Mange processer bliver mere krævende, men det er sådan vi ønsker at bidrage til en tryggere og mere bæredygtig hverdag.

Vi skal blive bedre hver dag

Vi vil løbende arbejde for at blive renere, grønnere og mere skånsomme for vores kroppe og for planeten. Vi ønsker at arbejde i overensstemmelse med de tolv principper for grøn kemi, vi siger nej til engangsbrug, vi hepper på flere genanvendelsesmuligheder og ingen unødvendige kemikalier.

Vi skal se godt ud, fungere godt og føles godt – og være et grønnere valg for kroppen og planeten. God kvalitet er en selvfølge. Et mere miljøvenligt valg bør ikke være på bekostning af andre vigtige elementer i et produkt. Stil + Kvalitet + Bæredygtighed = Ægte.

Enkelt og åbent

Vi skal være helt ærlige og åbne om hvad der er i vores produkter og hvorfor. Naturligvis skal vi forklare ingredienslisten på en enkel og intuitiv måde. Alle skal kunne se, hvad vores produkter indeholder, og vores symboler gør det nemt at orientere sig.

Vi er stolte af, at hvert produkt er miljømærket, og hver relancering skal være bedre end det produkt, det erstatter – enten for kroppen eller planeten – eller begge dele.